keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Dominoneuletta

Tai siis kokeilua. En tiedä saako kuvasta mitään selvää, mutta en tiedä onko toi dominoneuletyyli ihan mun juttu ?!?! Ihka eka pala meni sillä pieleen (en purannu kun tää on vaan kokeilu) kun välillä kavensin myös nurjalla ja sitten tein korjauksena 3 krs ja sitten vasta kavennus :) ja toi silmukoiden poiminta... poimittuja tuli 14 ja lisättävää 11 silmukkaa. Onko se niin vai tarviiko olla sama silmukamäärä poimittuja ja lisättyjä?? Niin ja tuossa ekassa palassa en aina muistanut nostaa ekaa silmukkaa neulomati... Toisessa palassa sentään muistin tehdä kaikki oikein :)



Pala näyttää kyllä aikasta epämääräiseltä, mutta eka kokeilu niin se suotakoon. Ja kun oon tuota tilkkua tuossa vieressä katellu niin kivemmalta näyttää mitä enempi katsoo !! Häiritsee vaan tuo eka pala, kun on niin virheitä täynnä... Ehkä mun tarvii tehä kaikki palat erikseen eikä poimia silmukoita, jospa onnistus paremmin?? Ja tietty lankakin ratkasee minkä näkönen tulee ja tekeekö raitoja. Ja vois varmaan laittaa vähän enempi silmukoita kuin tuo 25...

.... joo ei tosta kuvasta kyllä mitään selvää saa, tiie sitten onko hyvä vai huono juttu... Vai onko se vaan mun kone joka näyttää sumeesti?

Ei kommentteja: