maanantai 23. helmikuuta 2009

Tääl on paljon lunta !!Tääl on satanu viikonlopun aikana ihanan paljon lunta! Kivaa kun on valosampaa ja eilen Ea pääsi taas pulkalla laskee. Tykkäs kovasti, vaikka meil ei oo semmosta oikeeta vauvapulkkaa, että vois tukevasti istua turvavöissä. No eihän semmonen paljoa maksa, mutta kun on niin vähälumista ollu ni ei oo tullu hankittua ja kohta varmaan on jo liika iso semmoseen?! Vaan hyvin viihty ja nautti menosta tollee makuuasennossakin.Tää on meiän takaovelta, on sopiva mäki ei liika jyrkkä ja kumminkin saa hyvän vauhdin eikä matkakaan ihan heti lopu. Tossa ekassa kuvassa oikeassa yläkulmassa puun takana on sitten vähän isommille pulkkamäki, sinne sitten enstalvena. Käytiin me siellä viimex lumen tullen laskemassa, mutta vaikka oli iskän kanssa pulkassa niin itku tuli. Oli vissiin liika kova vauhti?

Huomenna tulee miehen veli avokkinsa kanssa tänne ja tuo jokusen pussin Ealle vaatteita ja mitähän muuta mummi onkaan pakannu mukaan... Ja miehen sisko siivos kaapistaan käyttämättä jääneet kankaat ja jokusen vaatteen uusiokäyttöön eli materiaalia tulossa, KIVAA !!!

4 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Meillä se vauvapulkka kelpas kaksi talvea, eli päälle kaksivuotiaalle ei enää käyny ja uusi piti hankkia, joten jos tämän talvenlopun sitkuttelette tuolla niin ensi talvenahan se on jo passeli.

Taru kirjoitti...

Kiitos kommentista.

Mäkin vähän ajattelin, että max 2-vuotias siinä viihtyy. Osaa sen ikänen jo kunnolla istua toppapuvussa.

TaiNa kirjoitti...

Täällä on ollut lunta jo ihan harmiksi asti jo pidempään. Viime vuonna tähän aikaan ei ollut yhtään! Onneksi nyt tuo kevätaurinko näyttää paistavan niin komeasti. Ehkä mahdutaan meidän parkkiruutuunkin kunhan lumet sulaa... (ruotsalaiset ei siis osaa aurata, ei sitte ollenkaan. hmph.)

Taru kirjoitti...

Hih, mä en oo vielä turhautunu lumenmäärään. Jalkakäytävät on aurattu että vaunuillakin pääsee hyvin. Tosin täälläkin on jo lämmennyt siihenmalliin, että melkeen vetenä sataa :(