maanantai 8. kesäkuuta 2009

Ompas aikaa viime postauksesta

Eikä mulla nytkään oo mitään valmista. Yhet farkut oon saanu lyhennettyä ja Ealle tuunannu trikoohaalarista t-paidan (oli semonen lyhytlahkeinen) mutta en oo vielä sitä helmaa tikannu, saumurilla sentään oon sen ajanu.

Syitähän löytyy vaikka miten. Ulkona kauniit ilmat ja täällä oli karnevaalit ja viimeviikonloppuna oli vieraita. Ja ollu muutenkin vähän hutera olo kaippa se tästä kohta helpottaa. Niskat on ihan kamalan jumissa, mutta en saa aikaseksi mennä hierojalle eikä kotontakaan löydy hätäapua.

Suunnitelmia ompeluksiin on vaikka miten taas. Itelle tarttis tehä trikoopöksyt, kun ne ois kivat kotona. Ja joku hame ois kiva jos vaikka tulis lämmin kesä. Ja toinen tunika itelle kanssa kun oon sen kaavankin saanut muokattua ja piirrettyä ja ja ja ja..

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ompelijalle hyvä apu: kipukoukku ja kauratyyny jonka voi mikrossa lämmittää! Ei ihan hierojan veroinen mutta apu kumminkin.

Taru itte kirjoitti...

No kaurapussukka löytyy kyllä mutta mikä ihme on kipukoukku ??? Tarttee varmaan googlata, kuullostaa aika ikävältä tai siis tulee mielikuva jostain terävästä koukusta joka tungetaan ihoon...

Taru taas itte kirjoitti...

HEH HEH jaa se on tuo se kipukoukku :D OOn noita nähnytkin