maanantai 5. lokakuuta 2009

Viikonlopusta muutama kuva

Olipas tapahtumarikas viikonloppu. Lauantaina käytiin Hem & villa messuilla ja siellä samassa oli lapsimessut. Ei paljoa kuvattu, tässä muutama.Sai lainata selkäreppua, jossa lapsi mukavasti olisi. No en minä ainakaan vakuuttunut, kun pelkäsin kokoajan että Ea putoaa ja mietin että mitä touhuaa kun ei kerta nää. Ja hartiat on varmaan senkin takia vähän jumissa, kun jännitin että tyttö pysyy varmasti matkassa. Eikä ainakaan mun mielestä ollu ryhdikäs ja tukeva.

Paloautoonkin sai tutustua ja maskia piti kokeilla :) Ambulanssiin oli ryysistä niin ei sitten jääty siihen oottelemaan.

Sunnuntaina oli avoimet ovet Norra Länken tunneliin joka siis menee Värtahamneniin eli tuttavallisesti Siljan terminaaliin. Södra länken on jo ollu valmis jokusen vuoden ja Östra länken on tekeillä vissiin kanssa jo. Tavoitteena saada autot kiertämään keskustan eli noista tunneleista tulee ympyrä. Vois verrata pääkaupunkiseudun kehäteihin, vaikka nää onkin maanalla ja jossain kohdin jopa tämän autotunnelin alla menee tunnelbana.Tässä Norrtullin kohdalla sisäänkäynnit ja tieviitta.Tunnelissa oli myös peikko, joka jakoi lapsille heijastimia ja Ea tykkäs kovasti kun pölyhuiskalla huiski naamaa ja käsiä. Tässä osassa tunnelia oli kypäräpakko kaikilla.Albanon päässäkin oli peikkoja ja kypäräpakko. Ja pitihän Ean päästä vähän kävelemäänkin tunnelissa kun tuskin toista mahdollisuutta tulee. Ellei sitten 2015 kun tunneli on valmis ole jotain häppeninkiä. Södra länkenissä oli ainakin tunnelijuoksu, tosin ei oltu katsomassa tai juoksemassa. Ja pitihän toki ottaa kuva myös saaliista :) kipollinen karkkia ja krääsää. On avaimenperää, heijastinta, kynää, skrapaa... paras oli kuitenkin skanskan kypärä-avaimenperä.

Ei kommentteja: