sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Lisää pikkuvaatteita

Jokunen päivä sitten tein pikkulikalle parit housut ja paidan.Ottobre 1/09 Nunnu nimiset trikoohousut, lahjetta tosin pidensin ja on ne yhtäpitkät vaikka kuvasta voi muuta luulla (kuvattu pyykkikorin päällä). Koko on noin 50cm ja onkin just hyvät ei liika löysät. Kankaat on JNYltä.

Sinisestä tulikin heti tehtyä asu. Onko vähän suomalainen väritys :)Paidan tein ensin ja kaava löyty mapista, suuri käsityölehdestä kopioitu ja vuotta en nyt muista (tarkistin 4/2003) ja koko 56cm leikattu ilman saumavaroja. Pääntie on kirjekuori malli ja päällä ei jotenkaan toimi??? Tohon rinnan kohdalle jää väljyyttä ja tuntuu että putoo olkapäiltä. Hyvä se on kun ei oo päällä (pitääkin ottaa kuva niin näkee sitte) ja ihan hyvän kokonenkin tuli.

Housuihin ei ollu sopivaa kaavaa niin taittelin pienemmäksi 74cm kaavan ja hyvät tuli ilman mitään mittaamisiakin, ihan summassa vaan pienensin. No vähän muistelin tytön kaposia jalkoja :) Vyötäröllä on raitaneuloksesta kaitale ei kuminauhaa. Sininen kangas on JNYltä ja raitaneulos syfestivalilta ostettu pala.

Mä oon kyllä tyytyväinen tähän asuun vaikka ei ihan täydellinen olekkaan ja aika "poikaväri" mut ei mua haittaa. Meil on muutenkin kaapit täys pikkupoikien vaatteita kun ne mistä on saatu ni niil on vaan poikia. Onnex voi ite sitte ommella tyttö hepeneitä :)

Ja tuota myssyä en oo tainnu esitellä??? Oon sen neulonu Ealle kun tultiin sairaalasta kotiin. Lanka on Novita Palma ja ei mitään ohjetta ollu, kuhan tein.

***kiva kun tää bloggeri taas toimii ja nää kappalejaot menee iha päin p** tuleepahan ainaki laskuriin lisää numeroita kun sata kertaa saa muokata tekstiä. Että jurppii... Onko mitään muuta keinoo saada kappalejaot pysymään eikä niin että koko teksti on yhessä pötkössä? Vai onko tää(kin) vaan mun ongelma??***

** Sitkeys palkitaan **

2 kommenttia:

TaiNa kirjoitti...

Täällä ainaki kappalejaot näkyy ihan oikein! :) Tosi kivat noi pupupöksyt. Ja puku myös, juuri sopiva näin olympialaisten alla toi väritys. ;)

Taru itte kirjoitti...

Kiitos.

Varmaan se oli se sadas kerta kun sain kappalejaot oikein.

Niin olympialaiset... tarvii olla taas töllön ääres ja toivottavasti on hyvät kisat :)