keskiviikko 5. toukokuuta 2010

No voi että...

...Kyl mun on pakko päästä ompelemaan!! Oon taas katellu listalla olevia käsityöblogeja (no ei mulla muita juur olekkaan) ja niin ihania tuotoksia on ollu kaikilla. Ja kun kerta kesäkin tulee niin kiva ois muutama mekko hurauttaa. Ealle kumilanka-mekko, kun pieneksi varmaan jääny tää. Ealla muutenkin vähän vaatteita eli puutosta 86cm ylöspäin. Aialla taas on ylitarjontaa kun niitä pienenpieniä on kiva ommella, varsinkin kun nää meiän tytöt on kaposia.

Eilen jo vähän kankaita kattelin ja suunnittelin. Tarvis vaan raijata kunnolla tie ompelukoneen luo. Emmä kyllä kuvaa kehtaa ottaa, tai ehkä justjust kehtaan, mut ei ehkä julkisuuteen asti... Vaikka eihän sitä koskaan tiedä :)

Huomenna on Aialla 4kk neuvola. Toivottavasti on painoa tullu lissää ja pituuttakin. Kummaa että sitä luulee tytön olevan "normaalikokonen" kun muistaa että Ea oli niin pieni pitkään. Kattelin tuossa joku aika sitte Ean neuvolakorttia ja muissa kohdin ollu Aiaa isompi paitsi painossa. Ja kaikki muutkin muistaa että Ea oli pieni. Mutta kyllä se parisataa grammaa noissa mitoissa paljon vaikuttaa :)

Ei kyl mun on varmaan mentävä kattelee noita kankaita tai ainaki tehtävä tilaa ja ommella keskeneräiset alta pois. Ealle tekeillä kassi josta puuttuu hihna ja jotain siihen suulle tarvis että pysyis kiinni...

Aurinkoisia päiviä kaikille kävijöille

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Aurinkoisia päiviä sinne kans! T. Satu

TaiNa kirjoitti...

Ompeluintoa ja aurinkoa! :)

Taru itte kirjoitti...

kiitos =)