sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Likoille mekot, itselle tunika ja yksi pipo

Siinä on viimeaikaiset ompelukseni :) Ja kesken on yksi jakku pienemmälle tytölle.


 

Popcorn jerseystä riitti pienemmälle mekko (kun olin ensin itselle tehnyt, kuva lopussa). tyttö sai itse valita tehostevärin. Kaavan otin jokunen vuosi takaperin tekemästä samanlaisesta mekosta.  

 

Isommalle seepra jerseystä samanlainen mekko, helmaa vain kellotettu enempi.

Ja sitten päästään tähän minun tunikaani, joka ei mennyt ihan niinko Strömsöös ois menny. Lopputulos on kuitenkin hyvä.

 

Eikös niin??
 
Itse piirsin kaavan sopivasta hihattomasta t-paidasta. Vähän sitä pidentää ja leventää alaspäin mentäessä niin sehän on siinä??? Juupa juu... Jos ois se litteä vatsa tullut yönaikana niin oishan tää ollutkin ihan hyvä. Hihaan en jaksanut etsiä kaavaa vaan senkin piirsin pohjalta "eiköhän se tältä näytä se kaava" mittasin toki sen kaaren ja olen kyllä tyytyväinen kuinka sopiva hihasta tulikaan!!!! 

Pakko tää on tänne laittaa kun mua niin kovin nauratti, hyvä kun sain kuivin silmin tehtyä muutokset :D :D Kuvassa ei taida näkyä hakaneulaa jonka laitoin merkiksi poikkisaumaa varten. Kangasta ei riittänyt uuteen helmaan, joten piti sitten helman etukappale poikkasta keskeltä ja lisätä kiila väljyyttä antamaan. 

 

Pääntien kanttauksen väriä mietin muutaman värin välillä, mutta olen niin vihreän ystävä niin päädyin siihen. Poikkisauman päätin myös nauhottaa, mutta en tiedä tuoko se vaan liikaa raskausvaikutteita??? Tuhon eteen ajattelin rusettia, mutta kun en ole mikään näprääjä, niin se on vaan solmus. Ehkä mä sen puran kokonaan pois...

 

Ja jäipä vielä pipoon sopiva pala! Tämä on ihan yksinkertainen (lue: ei vuorta), eli menee syys ja kevät pipona.


Ei kommentteja: