maanantai 27. huhtikuuta 2009

Kankaita postiluukusta

JEEEEEE, koko viikonlopun sai jännitää ja miettiä mahtaako kangastilaukset tulla maanantaina. No postin tullessa kuuntelin tarkkaan ja kuulu "tumps" arvasin, että paketti tuli. Hiivin siitä varovasti ovelle kun kuulin että postia tulee lisää ja toinenkin paketti oli tulollaan. Hetihän ne tarvi avata ja oli kyllä hienompia kun kuvassa. Ja kyllä varmasti tulee tilattua jatkossakin molemmilta palvelu oli hyvää ja nopeaa. Olipa toisessa mukana vetoketjukin kaupanpäälle.


Kaikki kankaat on Hilcon mallistosta. Sivupalkista löytyy nettikaupat.

5 kommenttia:

Maaka kirjoitti...

Kauniita kankaita olet tilaillut.

Selasin palanmatkaa ajassa taaksepäin. Ootsä aika tuunailija!
Kaikkea kivaa ja hyödyllistä tehnyt vanhoista vaatteista.

Se kukkapontso nätti ja kiva. Mä just kans virkkasin pitkästä aikaa/ekaa kertaakin joitain juttuja. Vois koittaa tehdä tuollaisia kukkasia johonkin koristeeksi. Ruskee tunikka oli tosi suloinen.

Taru kirjoitti...

Kiitos, kiitos. kiva saada palautetta. Ja noi kankaat on kyllä kauniita ja vaikea oli päättää mitä tilaa, kun ei kaikkeen rahat riitä :)

TaiNa kirjoitti...

voi mitä kankaita! Ihania mekkoja ja hamosia noista tulisi. :) Voitko laittaa linkit mistä tilasit kankaat? Vähän huonosti olen löytänyt ruotsalaisia kangaskauppoja netistä, enkä raaskis tilata ulkomailta (paitsi Myllymuksujen kankaita Suomesta, hehe). :)

Taru kirjoitti...

Linkit lisätty sivupalkkiin.

TaiNa kirjoitti...

Voi ei mitä kankaita!! IIK. =) pitää napsia vähän sieltä jotakin.. hmm.. ensin tutkia lehtivarastot, ainaki Ottobre-kaavat jos tekis tytöille mekkoja tai tunikoita kesäksi. :)