tiistai 8. syyskuuta 2009

Neljättä paria neulotaan

Nyt ei tule kuvia, vaikka niin mieluusti laittasin. Kamera ei toimi eli en saa kuvattua. 2½ pyöröillä pyörii kaksi sukanvartta joista ois tarkotus tulla itelleni sukat. Lanka on Lidlin sukkalankaa sinisävynä ja nyt kyllä huomaan, että tää "kaksi yhden vaivalla" tapa sopii ja on erittäin passeli ohuesta langasta neuloessa, kun silloin on enempi silmukoita ja tietty kerroksia joita ei tarvi kirjotella ylös muistiin tai valmiista laskea. Ois varmaan muuten jääny tekemäti nämä sukat jos en ois uskaltanu kokeilla pyöröjä, nyt jo luistaa meinaa aikas mallikkaasti neulominen ja langatkaan ei mene solmuun kun osaa oikeeseen suuntaan kiepsauttaa :)

Kaupasta ostin tänään vähän lisää lankaa 4 kerää Skottea á50g, kun "sai halvalla" 2 kpl 25kr (noin 2,5 ekee) Se on ihanan pehmoista lankaa ja puikot 4,5 niin nopsaa tulee valmista. Kaippa niistäkin sukat tulee.

** EDIT **Tässä kuvaa, on siis uus kamera ostettu taloon :) Näistä taitaa tulla vähän isot mulle -HÖH- ois pitäny kaventaa enempi silmukoita jalkaterään, muttakun ei tullu mieleen... Jospa sais vaikka pesemällä vähän pienemmät ??? Tai sitten vaan laitan sukat jakoon. On mulla kyllä joo levee jalka (siis räpylä) mutta silti ... Ois ollu kiva saada/voida pitää ite ekat pyöröillä neulottu pari. No onhan mulla noi yksittäin tehdyt sentään :)

Enkä hokannu ottaa kuvaa niistä uusista langoista... No sitte kun sukkaa pukkaa. Taidankin alottaa jo tekemään niitä, kun on paksua lankaa niin sais valmistakin. Ei kun suunnittelemaan raitoja :)

Ei kommentteja: