sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Kaavat on jo piirretty

Oon nyt saanu piirrettyä kaavat OB 1/2010 lehdessä olevaan "Variksenmarja"-takkiin. Ealle aattelin kevääksi ja piirsin koossa 92cm. Isohan se taitaa olla ja tarttee leikata ilman saumavaroja. Äkkiseltään katottuna ei taida olla mitään kivaa kangasta eikä viittis tilatakkaan kun ennestään noita kankaita on ihan riittämiin. Onhan siellä kyllä tukevaa puuvillaa ja jos joku kiva kuviollinen löytys mukaan tai sitte tarvii aplikoida joku kuva tai tehä jotain muita yksityiskohtia.

No onhan tässä aikaa mietiskellä ja suunnitella :D ja sitten huomaa että onkin jo syksy eikä mitään oo valmiina... Vaan oon kyl päättäny että PAKKO tehdä jotain ompeluksiakin ja tuo takki tuli kun tilauksesta. Ealla ei oo mitään kunnollista kevät-kesä-syksy takkia. Kaikki taitaa olla fleece-pusakoita.

Pikkulikallekkin ois kiva jotain tehä. Siitä on aikaa kun oon ihan pikkiriikkisiä vaatteita tehnyt. mahdoinkohan Ealle mitään tehä, Sagaa odottaessa ainakin tein muutaman vaatteen ja sitten kun ei Saga kotiin tullutkaan niin ompelin sairaalaan muutaman vaatteen "vaihtarina" kun Saga sai sieltä vaatteet ja ne oli niin kauniit niin ei vaihdettu omiin. Siitäkin on jo kolme vuotta.... paljon on tapahtunut ja elämä on jatkunut ja ollaan oltu onnekkaita kun on kaksi elävää tyttöä saatu kotiin.

...Kaippa mä tästä siirryn tuonne "ompeluhuoneeseen" kankaita katteleen ja suunnittelemaan...

Toivottavasti kaikilla lukijoilla (hehheh onko mulla niitä) on ollut mieluinen alkuvuosi ja toivottavasti vuosi on kaikille onnekas ja mieluinen.

4 kommenttia:

Maaka kirjoitti...

On on lukijoita, ainakin minä :D Jos se milläänlailla hyödyttää :D

Otin kirjastosta viikonloppulainaan samanlehden ja h´just sitä takkia katoin, Ennille lähinnä. En taida vain ehtiä tekemään kaavoja... vai pitäisköhän illalla yrittää..

Kaikenlaisia vaatteita sitä äiti saa ommella... Ja käydä ostamassa. Isäni teki silloin Oskarille arkun ja hain kankaat ja pitsit siihen. Elämä on ihmeellistä.... Hali kolmen tytön ihanalle äiskälle! :)

Taru itte kirjoitti...

Kiitos Maaka kommentista ja halista :)

Me mietittiin kanssa arkun tekemistä itse, mutta päädyttiin sitten sairaalan arkkuun, sisustettiin kyllä itse ja laitettiin muistoja mukaan. Kyllä varmaan moni ihmetteli kun oli arkku kotona, mutta eipä sitä paljon muutakaan pienelle voinu antaa...

TaiNa kirjoitti...

Ihanaa että olet tullut takaisin! :D Odotan jo innolla kuvia käsitöistä. ;)

Taru itte kirjoitti...

Voi kiitos Taina :)

Tänään oon tehny pikkulikalle pientä ehkä jossain välis ehtis kuvata ja blogata.