lauantai 27. maaliskuuta 2010

Vauvan haalari ja muutakinTässä tämä haalari. Kangas on ostettu ompelumessuilta enkä muista myyjää... Ruskea on omasta varastosta ja napit naapurilta saatu. Kaava Suuri käsityölehti 10/07 ja koko 56-62. Vähän on iso vielä, mutta muutaman kuukauden päästä mahtunee.Ja tässä sitte ne muut mitä nappien lisäksi naapurilta sain. Kuminauhoja joka lähtöön, vinonauhaa, resoria ja muutama merkki. Toi iso rusetti on kyl kiva.ja lopuksi sitten nämä patjanpalat :) Koko on noin 2cmx20cm. Aattelin Ealle jotain hyllyä tehdä ja en vielä tiedä tuon isomman kohtaloa, että jääkö vai miten pilkon.

Kovasti mielin ompelukoneen ääreen ja toivottavasti pian pääsen taas. Taannoisen kaapinsiivouksen yhteydessä plokkasin yhden mekon korjauspinoon, puuttu pari nappia ja muutamista housuista oli kuminauhat haurastunu. Että semmosta pikkupuuhaakin taas ois. Yhen kumpparin jo vaihdoin sukkahousuihin.

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille lukijoilleni :)

5 kommenttia:

TaiNa kirjoitti...

Tosi kiva haalari, ihana kangas! :)

Eila kirjoitti...

Oikein kaunis haalari! Ja sinulla on aivan ihanat naapurit! Aurinkoista viikonloppua teille kaikille! :)

Irena kirjoitti...

Löysin tässä taannoin kans pari vaatetta korjauspinoon, yhdestä bodysta sauma (ei kyllä enää meidän isännälle ehdi ylle kun kasvaa kohisten) ja mekko jonka olkaimet vaatii korjausta.

Hienot haalarit!

Taru itte kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja kehuista!

Tuo kangas on muutan trikoota, en huomannu mainita...

Eila, juu naapuri on ihana. Hoitaa Eaa aina kun tarvitaan jos vaan on kotosalla ja Eakin tykkää "ruotsinmummosta".

Marple, miten ihmeessä nuo vaatteet kaapissa meneekin rikki?? Nää mitkä nyt löysin oli kyllä saatuja ja kun koko oli jotai 100cm ni ei oo ollu viä käytös. Juu kohisten kasvaa meidänkin vauva, mutta hyvä että kasvavat :)

Maaka kirjoitti...

Tuli tuli perille! Kiitos! Hieman mä ihmetellen pidin postipakettia kädessä: keneltä, mitä ja miksi? :D Siinä ei ollut lähettäjän kohdalla sun etunimeäkään... Ihana yllätys ja päivän piriste, useammankin päivän :)

Toivonkin ehtiväni hieman mineilemään tänään :) Kankaita on kylläkin jo pakoilla, mutta lattia saumaamatta, joten en saa vie kuvia otettua :D