torstai 27. toukokuuta 2010

Oon mä täällä...

....vaikka mitään muuta en oo saanu aikaan kun lisää ideoita... Ja tähän laitan kuvankin, kun tässä taannoin ostin vähän lankaa kun oli 10kr/kerä (50g) eli noin euron. Paljon oli värejä ja oisin kyl jokaista ostanu, mutta nää sitte jäi. Vihree on vaan niin kiva väri. Nuo napit tuossa on naapurin tutulta saatuja, kun oli tullu maininneeks. Kiva kun napistakin tulee asiaa ja ne päätyy mulle :)Täällä on nyt viikonloppuna karnevaalit ja lava on noussu jo tuohon puistoon. Jos on huono ilma niin parvekkeelta voi nauttia tunnelmasta, kun pääläva on ihan vieres. Ja tokihan me käydään tyttöjen kanssa tivolissa ja ehkä Aian kanssa uskaltaa johonkin karuselliin. Ea on jo vanha kävijä.

2 kommenttia:

Irena kirjoitti...

Nappeja nappeja nappeja!
Mulla jo alkaa olemaan sen verran nappeja kun mammani vanhat sain, että ei ole tarvetta. Korkeintaan voisin tästä lähtien kirpputoreilta bongailla värikkäitä, pääosin kun löytyy valkoista, ruskeaa ja mustaa nappia..

(sanavahvistuskin vahvistaa: musta)

Taru itte kirjoitti...

Juu se on kyl tosi, että tavallisen värisiä nappei kyl on, vaan kun sitten tarviit sen kirkkaan keltasen tai pinkin tai vaaleenvihreen tai muu kaunis kesäinen väri... ooooops ei ihan het ookkaan tai sitte vaan yx kappale :)