keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Tuunausta, korjausta ja leikkiruokaa

Eilen sain vähän pienennettyä korjauskasaa lisää. Ealle yksiin syyshaalareihin siirsin olkainten napit oikeaan kohtaan ja vyötäröltä jatketut farkut sain valmiiksi eli napinlävet ja napit ommeltua. Alla olevassa kuvassa myös aiemmin jatketut Aian sukkahousut.



Ja sain leikeltyä pari pitkähihasta trikoopaitaa uusiokäyttö kasasta. Toinen on punainen ja toinen musta, jossa etukappaleella kuva. Pitää kaventaa Ealle sopivaksi ja kun mustassa oli hihansuun resoritkin hiukan rikki, huomasin punaisen (joka myös vähän reikäinen) ja siitä aattelin hihat ja kaitaleet laittaa. Sopii paremmin melkeen yhtä kuluneesta materiaalista tehdä kun uudesta kankaasta.



Tässä vielä kuva tähän mennessä tehdyistä leikkiruoista. Jokusen saattaa tunnistaa, mut suurinosa on mitä sattuu :)

5 kommenttia:

Irena kirjoitti...

Ainakin pari jäätelöä, banaaneja, porkkanoita ja juustoviipaleita sekä paistettu kananmuna! Mitä nuo vihreäpäiset pötkylät on?

Taru itte kirjoitti...

=) Ne on täkäläisittäin damsugare (=pölynimuri jos joku ei tiedä) ja Suomes lienee yksinkertaisesti punssirulla tai jotain...

Taru itte kirjoitti...

No voi jysäys!!!

Ihme ettet tunnistanu ku olen laittanu värit väärinpäin!!! Voi mikä moka :( No tuosta kai huomaa että meillä ei makiaa syödä...

Irena kirjoitti...

Niin sellaiset päät kastettu suklaaseen, vai kuinka?

Taru itte kirjoitti...

Just sellaset =) vaaleanvihreä keskellä ja suklaasta päät