keskiviikko 23. helmikuuta 2011

No nyt on kuvia...

Tässäpä kuvia :)Facebookissa haaste, joka ollut näissä blogeissakin aikoinaan, että 5 ekaa kommentoijaa saa jotain omatekemää. Tein kaksi tämmöistä lituskaista kirjekuorilaukkua kierrätysmateriaalista, vanha samettihameeni, jonka olen tehny varmaan 20 vuotta sitten. Vuoreksi laitoin ihan puuvillakangasta.


Ja nämä housut tuunasin Ealle. Oli hiihtarimalliset ja varmaan jostain 90-luvun puolestavälistä. Kuminauha lahkeessa (jalan alle menevä siis) oli ihan hauras, poistin sen, tasasin ja laitoin resorin tilalle. Sattukin olemaan aikalailla sopivaa sävyä. Oli tosi hyvässä kunnossa nää niin en raaskinu poiskaan heittää, semmosta vähän paksumpaa collaria.


Turvaistuin tuunattu. Tai päällinen siis. Reunoista oli repaleinen niin heitin päälle farkusta uuden palan. Myös turvavöiden aukot oli kärsineet niin laitoin hiukan vahvistusta, materiaali on sohvanpäällisestä. Meillä oli semmonen kulmasohva, joka lyhennettiin ja minä tietty otin materiaalin talteen...Tässä ompelumessuilta ostetut kankaat ja nuo silmukansäilöjät. Sieni on trikoota Nea Nobellen tiskiltä. Raita ja tähti velour on mjukatygerin ja tuo sydänvelouri en nyt muista, vaan on se lappu jossain... Arvaatkos mikä velouri oli Ean mielestä kaikkein kaunein??? Sydän tietty.

Tuosta raidasta aattelin tehdä itelle olohousut. Se vaan että sitä on metri eikä taida ihan riittää... Pitäs laittaa isosti resoria nilkkaan tai kamalan matala vyötärö. Tai polven kohdat jotain muuta... Toinen vaihtoehto omiin housuihin on räikeen oranssi velour, jonka ostin jofotexista, se ainaki riittää.

Ei kommentteja: