maanantai 15. syyskuuta 2008

Housut valmiit

Sain neulehousut valmiiksi. Mahtuu kyllä koko tulevan talven ja keväälläkin vielä. Kuva löytyy -yllätys- neuleita lapselle mapista!

Ealle toinen hammas on tuloillaan alas, lauantaina tuntui jo terävä piikki. Ylhäällä ei oo mitään merkkejä että vielä puhkeis. Kyllä aika on menny sukkelaan, tyttö on kohta jo 8 kuukautta!! Parempi kyllä niin että aika vierii kun että junnais paikoillaan. VAIKKA ihan varmasti teini-iässä olevat (no ainakin jotkut) on sitä mieltä, että aika ei kulu. Ainakin kun muistelee omaa aikaa taaksepäin niin se oli tuossa 12-16 iässä kun aika mateli. Kai sitä vaan niin kovin odotti että vanhenee. Nyt mulla on ollu tapana sanoa niille nuorille jotka valittaa ajan hidasta kulkua "nauti nyt vaan, kyllä se hetki vielä tulee kun aika ei riitä." Ihmeellinen juttu tuokin, samaan aikaan samassa paikassa olevat tuntevat niin eritavoin ajan kulun. Toiselle kello on "jo" toiselle "vasta" samaan tahtiin se tiettävästi kuitenkin jokapaikassa kulkee, aika.

2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Mä olen muokannut hieman Einsteinin suhteellisuusteoriaa: Aika on suhteellista - omaan ikään nähden. Mitä vanhemmaksi tulet, sitä nopeampaa aika kulkee. Muistan itsekin ne ihanat kesät lapsuudessa kun ne kesti ja kesti. Ja ne joulunodotukset, joulukuun alusta jouluaattoon oli mahdottoman pitkä aika. Nyt kuuluu vain humaus kun lokakuusta ollaan joulunpyhissä..

taru kirjoitti...

Totta :)