tiistai 27. tammikuuta 2009

Ois niin kiva tehdä jotain...


... mutta ompelupaikka on tukittu...

Vietettiin viikonloppuna Ean 1-vuotissynttäreitä, piti saada tilaa ja ainoo paikka mihin kaiken voi laittaa piiloon, on tuo ompelunurkka. Enkä mä nyt voi kamalasti rasittaa itteeni, tarttee vaan lepäillä eli joudun unohtamaan ainaki ompelemisen. Sais edes sen laatikon, missä on kierrätettävät vaatteet. Josko löytyis sopivaa materiaalia Ean yöpukuun kun muistelen siellä olevan trikoopaitoja.

Neuloa tietty vois, mutta ei oo ideoita siihenkään hommaan. Josko ottas jämälankapussin ja tekis vaan tilkkuja. Kokoais sitten aikanaan vaikka peiton, tai tyynyliinan, tai laukun.

Huoh

...ja mihinköhän mun kuvakin on tuosta kadonnu??? Hallintapaneelissa näkyy kyllä... ja tuosta otsikostakin on kuva hukassa... Tarttsi varmaan ettiä sitten joku uus...

Huoh

2 kommenttia:

TaiNa kirjoitti...

mulla olis taas ideoita vaikka muille jakaa.. mutta ei muka ole aikaa tehdä mitään. Niin kauhean "kiireinen".. heh heh :)

mitä jos virkkaisit huivin? sellasia kukkia esim. eri värisistä langoista ja sit ne yhteen. (tämäki mun on pitäny aloittaa, mutta oonpa alottanu joo.)

Taru laiskana kirjoitti...

Voi mä oon nii huono (lue laiska) virkkaamaan ja vielä kukkia :) Kiva idea ja ihan toteuttamisen arvoinen, mutta saa odottaa.

Aloin neulomaan tilkkuja, teen pitkulaista, eli en päätä neliön kohdalla, vaihdan vaan langan ja päätän sitte ku on mielestäni tarpeex... eli voi olla vähän tai paljon, heh