sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Uusix meni

Eipä sitten ollu käytössä hyvä tuo pussi-tekele, joten aloin eilen korjailemaan ja kiinnitystä tarttee vielä miettiä. Siis vaunun hantaakiin tuleva... Pujotettava hihna ei toimi, pääsee valahtamaan. Neppareita ei ole ja samalla tapaa sivuilla olevat lenkit valahtaa. Tietenkin jos laittaa lenkit lähemmäs keskikohtaa... JOS jollakin ois hyvä idea, niin mielellään kuulisin :)

***

No nyt oon tehny uusix kiinnityssysteemin. En oikein luota tuohon tarranauhaan, ni laitoin sitten soljet, ei mallia vyönsolki vaan niiko vaunujen turvavöissä oleva (onko sen nimi solki, on kai??). Näyttää toimivan. Ja oon nyt sitä toista kassia tehny senverran, että oikein paperille piirtäny ja suunnitellu. Mahtaa tulla hyvä ja hieno :) voi että ku oikein naurattaa....

3 kommenttia:

TaiNa kirjoitti...

Miten jos teet hihnaan erilliset lenkit joihin ompelet tarranauhaa pätkän? Niillä lenkeillä sitten voisi kiinnittää laukun rattaiden työntöaisaan roikkumaan? Tai sitten marssit kiltisti ostamaan niiä neppareita :-)

TaiNa kirjoitti...

solki, vai siis sellainen klipsi, se muovinen hässäkkä millä vaunujen vyötkin laitetaan kiinni? =) Minä itse en taas saa aikaiseksi mitään, mieski olisi ollu vapaalla neljä päivää enkä ole ompelukonetta katsonutkaan. Yritän vakuutella itselleni että lepo ja laiskottelu on hyvästä.. :-)

Taru kirjoitti...

Joo semmonen muoviklipsi :)

kyllä mullakin oli pitkä paussi ompelussa. On se hyvä välillä pitää taukoa, ei kyllästy ja kyllä se ompeluinto sieltä vielä tulee, usko pois.