keskiviikko 27. elokuuta 2008

Ostoksilla

Kylläpäs tulikin tänään osteltua, menin vaan kattelemaan ja rahaa meni 343kr.Dinskossa oli ale, kaikki kengät 49kr!! Ne muuttaa uusiin tiloihin lokakuun alusta. No menin kattelemaan asenteella 'ei mitään löydy kuitenkaan' Mä niin inhoon kenkäkauppoja, kun koskaan ei löydy sopivia tämmöseen lyhyeen ja leveään räpylään. No kas, kokeilin huvikseni paria lenkkaria ja OHO oli sopivat. Eli ei kun kassan kautta. Musta ihan kannattava ostos kahdet kengät 98kr kun normaalihinta 420kr.
Tietenkin piti käydä myös vaatekaupoilla, kun on kerta ale... Hassua että niitä ale rekkejä kattoo iha eri silmillä nykyste. Enää ei osta itelle vaan kattoo kangasta ja kuosia ja miettii josko saisi Ealle jotain... tulikin sitten niitä XL ja 44 kokosia paitoja ostettua mahto kassa ihmetellä :) vaan mitäs se sille kuuluu, pääasia että jollekkin kelpaa!! Ja varsinkin kun hinta oli asteikolla 19.90kr-49.90kr kappale, eli ei kallis. Tuossa kuvassa on tuo harmaavalkoraidallinen paita, niin sen taidan kyllä pitää ite. Ja ostinhan mä Ealle keltaisen bodyn ja kirjavan t-paidan, jossa hiukka kasvuvaraa kun oli kokoa 110/116. Niistä ei nyt tullu kuvaa, mutta ihan tavallisia ne on.

3 kommenttia:

Irena kirjoitti...

Mulla on myös aina tuollainen asenne kenkäkaupoille lähtiessä, "ei mitään löydy kuitenkaan". Varsinkin jos alennusmyynneistä yrittää, 41 kokoisia kenkiä varataan kutakin mallia yhdet tai kahdet (käyttäjiä on kyllä), joten harvoin alennusmyynneistä löytää.

Mutta halvalla pääsit! Mulla meni eilen RUOKAkauppaan päälle 90 euroa (pikakäännöksenä 800 - 900 kruunua). No ostin samalla muutamat sukkahousut itelle ja esikoiselle..

Taru kirjoitti...

No huh, ruoka on kyllä kallista nykyste!! Kaikki pitäs viljellä ite ni vähän säästäis :)

Mulla taas kengänkoko vaihtelee 35-37 ja eipä meitä ääripäitä paljoa huomioida normi kenkäkaupoissa.

Hemant Saluja kirjoitti...

Hi!

Your collection is very good and trendy. Everybody wants to try it. It looks very stylish.


===================================
Rajnish
look4ward