lauantai 20. joulukuuta 2008

Tonttulakki

Tein tänään pikatikkinä Ealle tonttulakin ja nyt kun on aikaa kirjottaa tänne, ni empä löydä kameraa mistään... Taitaa olla miehen matkassa. Eli sori että ei oo kuvaa, mutta lisään sen tähän heti kun kuva on koneella. Ja sekin vielä, että ei tuo tyttö kyllä tykkää pitää sitä lakkia päässä :( Taitaa olla sama vika kun miehen isollatytöllä, että "minähän en pipoa päähän laita" :) heh


Takana on sauma kokomatkalta ja edessä vain puoliväliin. Materiaali on velouria.

Laitoin pyykkikoneenkin töihin, joululiinoja saa vatkata. Sitten on pakko ottaa silitysrauta ja -lauta esiin ja silittää ne ja samalla saan viimeistelyä ne kauan kauan rautaa oottaneet vaatteet. JES ! Näin ne työt valmistuu :) saan ehkä kuvattuakin ne tänään ja mapattua tänne ?

Niin ja eilen ehtoolla aloin neuloa Ealle sukkia. Samaisesta Lidlin langasta mistä aiemminkin oon tehnyt, mutta nyt tulee varsi kokonaan 1 oikein 1 nurin resoria. Saas näkee millon nekin valmistuu.

Olikohan mulla vielä jotain ??? Ei kai, meen jatkaa harjotuksia.

2 kommenttia:

Epätäydellinen Tiina kirjoitti...

Meillä huudetaan hulluna, kun laitetaan lakki päähän. Ei puhettakaan, että olisin saanut teetettyä joulukorttia ipanasta, kun se oli jokaisessa kuvassa tonttulakki päässä aivan jumalattoman vihaisen näköinen. :D

Taru kirjoitti...

Meillä ei keretä edes laittaa lakkia päähän, kun jo repii pois. Ja nauraa :) Eli ei edes ehditä ottaa minkäänlaista kuvaa, muutaku lakki sylissä.