keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Vähän kaikkee

Nyt oon saanu purettua kamerasta kuvia koneelle ja muutaman voi tännekkin laittaa :) juu, en niitä valmiita ompeluksia ole vielä ehtinyt silittämään enkä kuvaamaan...

Täällä sato lunta, mutta oli niin märkää ettei mitään jääny maahan :( Tämä kuva sopii myös tähän päivään. Puiden oksissa roikkuvat vesipisarat, eikä kiiltele lumihiutaleet... nyyhSitten oon myös askarrellut! Kun noita kaappeja järjestelin niin oli irrallisia monitoimikoneen teriä. Tein niille sitten suojat Ean puurokartongista, se oli sopivan ohutta ja näyttää toimivan ihan hyvin. Toisella puolella on sitten terästä kuva.Kylläpä olikin multa fiksu väläys! Jos ois henkselit niin kyllä paukahtais :) Pitäisköhän olla rohkea ja julkasta myös kuvat järjestetyistä kaapeista? Toisen voin kyllä laittaa kun ei oo muuttunu kuvaamisen jälkeen :) Täällä on monitoimikoneet ja tarvikkeet.

Ja Saga-kultamuruselle tarttee ostaa joulupuu haudalle. Oon jo paketteja askarrellu valmiiksi. Laitan kuvan sitten kun on puu koristeltu. Vieläköhän tätä turinointia jatkais vai joko malttais lopettaa :) No jos sen verran, että Ealla on kuusi hammasta, neljä ylhäällä ja kaksi alhaalla ja kova on niitä narskuttamaan! Heti kun vaan sai ylös sen ensimmäisen, niin narskutus alko :)

2 kommenttia:

Irena kirjoitti...

Minä vein Pojalle jo pajukranssin, pienemmän version siitä mikä on meidän ovessa - paitsi ettei nyt ole, kun ei pysy, eikä äiti ehdi hakemaan mistään kaupasta jotain kaunista metallilankaa jota pujotella joukkoon..

Niin ja kiitos vain, en tarvitse kansia. Eiköhän täälläkin jossain vaiheessa rasiatkin hajoile niin sitten menee tasan.
Kiitos kuitenkin!

Taru kirjoitti...

Niin, kyllä meidän pienet tarvitsee jotain kaunista haudalleen, kun emme muutakaan voi *hali*