maanantai 15. joulukuuta 2008

Onko tuo lunta ??

Ompa ihmeellistä, voiko täällä olla muka lunta ?? Jokainen voi tehdä oman päätelmän.Viikonloppu meni enempi vähempi siivotessa. Taas iso paperikassillinen meni roskiin. On ainaki köökin kaapit siivottu :) Ja sain pikkasen järjesteltyä ompelutilaanikin, eli muutaman laatikon ja pussukan nostettua ylähyllylle. Tarttis vaan nekin kaikki laatikot kollata, että mitäs niissä taas onkaan ja nimetä uudestaan. Kumpa ois iso huone, mihin vois järjestää kaikki ompelu ja neule tarvikkeet, että kaikki tarvittava ois esillä. Ei tarttis miettiä missä mikin on. Eikä taida joulupukkikaan moista unelmaa toteuttaa ???

Lauantaina oltiin Kungsträdgårdenissa, kun siellä oli Ruotsin Lucia. Anteeksi, että en jaksa linkittää paikkoja. Saa laittaa palautetta, niin lisään sitten jos koetaan tarpeellisena linkitykset.

Oon saanu taas vähän tehtyä Sagan haudalle menevää asetelmaa, mutta vielä tarttis kehikko johon sen jäkälän ym. kiinnitän. Kuva tulee kyllä, viimeistään kun on paikallaan. Tai voinhan mä nytkin kuvata, näkee sitten millanen oli ennen... Ei tullu mikään hyvä kuva. Otin mukaan vielä tontun. Siis tuon isomman, joka oli jo viimejouluna haudalla.

3 kommenttia:

TaiNa kirjoitti...

Kyllähän tuo lumelta näyttää! :) Meillä alkaa jo sulamaan lumet pois, joten ei valkeaa joulua täälläkään todennäköisesti vietetä. :( Joko olet joulukortit askarrellut?:)

ja kyllä tuo koriste näyttää ihan hyvältä, nyt jo tuollaisenakin!

Mrs.Marple kirjoitti...

Ihan selkeästi näyttää lumelta! Sais sataa vain lisää, täällä on nyt niin kovin mustaa - ja liukasta.
Niin ja tuo joulupuu näyttää hienolta jo nyt.

Taru kirjoitti...

KIITOS molemmille :) On kiva saada palautetta ja varsinkin positiivista.

Taina: Mä oon niin laiska noiden korttien suhteen, että lähtevät suoraan posten.se sivulta. Ootko muuten käyny katsomassa? Voi omalta koneelta laittaa kuvan ja maksaa joka maahan saman verran. Kätevää ;) Ja koko on C5 ja laatu hyvä. Ehkä me sitte parinvuoden päästä Ean kanssa askarrellaan kortit.

Täälläkin on jo tuo lumentynkä sulanu pois. Vettä vaan sataa ja asteita +6 huoh... Mutta onneksi voi muistella niitä lapsuuden kinoksia :)