perjantai 12. joulukuuta 2008

väliaikatietoja :)

Eipä mulla nyt muuta tekemistä oo, niin kirjottelen tänne :)

Ei voi jatkaa askarteluja, kun tyttö leikkii ja tää tahtoo seurata touhuja. Puolentunnin päästä saa välipalan ja sitte kahden aikaan tarttee lähteä pikavisiitille Slussenille. Miehen isotyttö tulee sieltä hakemaan kameraan vara-akun, on tänään kaverinsa kanssa menossa IDOL-finaaliin Globeniin ja varmistaa näin, ettei vaan kamera pimene :) Jää vielä jonottamaan nimmareita, että taitaa tulla pitkä ilta tytöille. Ja tarttee olla teeveen ääressä, jos sattuu vilahtaa ruudussa. Ne on tehny lakanat ja kaikki :) Muakin oikein jännittää, miten ne siellä pärjää ja löytääkö omat paikat.

Siitä Slussenilta onkin hyvä jatkaa tunnelbanalla Sagan haudalle kynttilä viemään.

Joulupuun oon saanu aikalailla koristeltua. Latvasta puuttuu tähti, mutta mie oon niin huono tähden piirtäjä, ni sen saa tehä mies. Ja pikkasen oon jo saanu "joulupukille" vartaloa tehtyä. Kyllä siitä sommitelmasta varmaan ihan hyvä tulee. (kunhan kuivaa, jatkaisi joku).

Kävin tänään ihan huvikseni punnittemassa Ean neuvolassa. Täällä on odotushuoneessa vaaka joka wc-välikössä, jota saa ihan vapaasti käyttää. 8 kiloo aika tarkkaan näytti, eli sekin raja on nyt ylitetty! Ealla kun on seuraava neuvola vasta tammikuun lopulla. 1-vuotis kontrolli ja piikitys :(

Ei kommentteja: