keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Uutta alotettu

Unohin tuossa edellisessä postauksessa mainita, että oon purkanu pari t-paitaa materiaaliksi ja tänään yhden. Sanotaanko se että "purkanut" vai "ratkonut" vai miten? hmm.. no ei sillä tietty mitään väliä oo, sitä vaan joskus jää pohtimaan sanoja, että tuleeko ymmärretyksi. (kun neule puretaan langaksi)

Teen Ealle t-paitaa. Sama malli kun tuo kukallinen, mutta lyhythihainen. Syystä että hiha materiaalissa paidan etumuksessa oli tekstiä eikä voinut ohittaa. Eikä sitä ois mitenkään siihen hihaan saanu, sitä tekstiä. Mietinnässä on kyllä vielä jos teen hihan jatkopalat joko ihan muusta tai sitten miehustakankaasta. Materiaali on siitä "alennusmyyntipaitoja" kasasta.

Kuvia en oo ehtiny koneelle siirtää, joten taas tylsä teksti postaus. Kai mä tästä siirryn toisen koneen ääreen, ompelukoneen.

2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Minä ainakin ratkon sauman ja puran siis paidan kankaiksi..

Sitten ketuttaa kun ratkoo väärästä kohtaa niinkuin meikäläinen eilen ja niin tuli lisää ompelutöitä.. ÄH! Illalla ei sais väsyneenä tehdä kovin paljon aivotyötä vaativia käsitöitä..

Taru kirjoitti...

Nii juu, saumat ratkotaan ja valmis on sitten purettu. (esim. ratkoin vähän siitä sivusta, että sain paikattua..)

Jeps, kyllä noi ratkomiset -ainaki korjattaessa- kannattaa tehä skarppina. Mä kerran lyhensin työkaverin housut ja piti seuraavana päivänä jo olla takasi, ni tietty merkkasin valmiin pituuden ja... leikkasin siitä sentin päästä. Onnex siihen pysty laittaa nurjalle kääntökaitaleen...