sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Korjaamista ja parsimista

Nyt ei oo mitään isompaa valmistunut. Yhden kauppakassin korjasin. Kantohihnat piti uusia, nekun oli ihan riekaleena ja kassiosassakin oli pieni kieleke niin samalla paikkasin ja lätkäsin päälle vielä taskun ettei ole paikatun näkönen.

Korjauskasa on pienentynyt myös pikku-lapasilla, joista mansikka-aplikaatio oli molemmista enää vain vähän kiinni. Kummaa miten tuo korjauskasa onkin täynnä pieniä töitä. Yksi tytön hame, johon tarttee vaan ommella kuminauhakuja tai kaksi vyötärölle ja pujottaa kuminauha. Sen voinkin tehä heti tämän jälkeen :) Muutama paita mihin tarttee ommella nappi tai pari. Tytön talvihattu, josta on painoneppari irronnut... Oli myös yksi puuvillasta neulottu takki, söpö vaaleanpunainen palmikoineen. Tarttis kaventaa kun on venynyt (semmonen ainaki yli 10 vuotta vanha) mietin vaan että miten sen tekis, vai oisko parempi olla tekemättä mitään? Noh, kai mä jotain keksin tai sitten jääköön ennalleen.

Pää täynnä ideoita, mitä ompelis tytölle. Niin ja haudallekkin tarttee pääsiäistä viedä. On jo tipuja ja munia ja kukka ostettu puuttuu vaan sommitelma.

2 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

Olet ollut ahkerana...
Meillä on hautausmaa vielä ihan roudassa, ensaanut jouluna laitettua tuijaa edes irti vielä. Laitoin sitten krookuksia pari purkkia vaan siihen eteen. jospa viikon päästä olisi jo niin sulaa, että pystyy vähän järkkäämään paremmin?

Taru kirjoitti...

Minä en edes kokeillut vielä haudan maata, mutta muutama oli jo istutellut kukkia joten eiköhän siihen kukkalapio mene. Jospa huomenna sais itestä irti senverran että piipahtais laittamassa haudan siistiksi.