maanantai 6. huhtikuuta 2009

Välillä pihatöitä


Kuva on siitä mihin jäi... En hokannu ottaa alkutilannetta.

Oltiin tunnin verran ulkosalla ja tyttö oli sitä mieltä että hälle riittää. Kitisi sisälle, no oli vaan väsy kun heti kinusi sänkyyn ja nukahti. Kumma ettei siinä pihalla halunnut nukkua?

Ensin käytiin kattelemassa pajunkissoja, mutta kovin oli pieniä. Eikö ne vielä oo valmiita vai onko aika mennyt jo ohi? Muutaman sain sentään haudalle viemisiksi. Huomenna aattelin mennä laittamaan sinne pääsiäisen. Niin ja sitten innostuin renssaamaan parvekkeen edustaa, kun siinä oli niiiiiiin paljon irtonaisia oksia. Syksyllä taloyhtiön moottorisaha heilui ja kaikkien puskat sai kyytiä! Meidän hienot juhannusruusut... En tiedä mikä lie syynä moiseen. Oli vaan niin hyvä suoja liian innokkailta parvekkeelle hyppijöiltä, kun on eka kerros. Ainaki kolme kertaa kävin viemässä risuja pois. Paljon näkyi taas voikukan ketaleitakin. Seuraavalla kerralla sitten haravoin ja revin voikukat ym rikkaruohot. Ei sitten jää paljoa hommaa talkoopäivälle :) Jospa kävis syömässä vaan makkarat ja juomassa limut. No tietty sillon tulee multakuorma ja saa maantäytettä ja ainahan sitä jotain puuhaa on.

2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Oot päässy jo pihatöihin!
Täällä vielä odottelen lumien sulamista..

Viime vuonna en muuten vienyt haudalle pääsiäiseksi mitään kynttilöitä kummempia. Tänä vuonna ehkä voitais Esikoisen kanssa värkkäillä niitä pajunkissoja (tulevat pienemmät nopeasti näkyviin kun tuot sisälle lämpimään veteen).

Taru kirjoitti...

Kiitti tuosta pajunkissa vinkistä, nyt on jo vähän tulleet esiin, ehkäpä jo huomenna voi viedä haudalle.