maanantai 4. toukokuuta 2009

EssumekkoLaitan nyt jo tämän, vaikka napit selästä puuttuukin. Haluaisin vihreät, mutta mulla oli vaan valkoset sopivat. tarttee miettiä vielä, jos kävis ostamassa. Kylläpäs mekko näyttääkin kuvassa lyhyeltä ja leveältä?!? Tai sitten se on oikeesti tuommonen. Tarttee ottaa uus kuva kun on kokonaan valmis :) Yläosa on kokonaan vuoritettu helmakankaalla, joka on saatu joko miehen äidiltä tai siskolta (en millään muista kun on jo muutama vuosi aikaa...) ja takanta on helmaan asti auki.

Kaavaa ei -yllätys- ollut, vaan piirsin yläosan apuna käyttäen essun kaavaa, johon tulee sivulle erillinen kaitale. Semmonen löyty kaavamapista enkä halunnut sillä mallilla tehdä.

Suunnitelmia on kovasti. Housut tarttis tehdä tuosta ruudullisesta kankaasta. Sopii monen kanssa, tarttis vaan kehitellä hyvä malli. Ja joku takki tarttis tehä viileitä iltoja varten, semmonen että menis vielä syksylläkin. Kankaat on jo kateltu siihenkin, malli vaan puuttuu. Vois tietty ottaa kaavat takista mikä nyt on sopiva, pitdentää vaan hihoja... No tarttee katella sitäkin vielä. Ja paljon muutakin "pitäs" tehä.

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Tosi kauniit kankaat tässäkin! Jos malli on leveä, niin hyvä vaan, menee sitten tunikana/toppina vielä parin vuodenkin päästä ;D "Pitäs tehdä" projekteja löytyy minultakin enemmän kuin lääkäri määrää :)

Taru kirjoitti...

Kiitos, niin minäkin ajattelin, että menee varmaan vielä ens kesänäkin :)