tiistai 12. toukokuuta 2009

Vicki-tunika ja legginssitNyt on sitten testattu Farbenmixin Vicki-kaava, joka tilattu Iinulta. Tein koon 86-92 cm ilman saumavaroja, kun meitin likka ei vielä ole noin iso. Hihaa lyhensin ja tunikaan ois voinu vähän lisätä pituutta, mutta hyvä on näinkin. Materiaali on taas muualta saatu, ruskea trikoo miehen siskolta ja beesin värinen kukallinen puuvilla on uusiokäyttöön saatu paitapusero. Tämän kanssa sopii tuosta ruskeasta trikoosta tehdyt legginssit, joita en vielä ehtinyt aloittaa. Ja oma tunikakin on vielä kesken, ei siitä puutu kun hihansuut ja helman huolittelu, mutta kivempi tehdä näitä minivaatteita.

Tämä kaava on kyllä hyvä ja varmasti tulee tehtyä useampikin versio. Mieli tekis tilata muitakin kaavoja, mutta pankkitili on toista mieltä :)

Legginssit on tehty, tässä kuva.

4 kommenttia:

Maaka kirjoitti...

Miltä tuntuu Farbenmixin kaavojen koot? Yhden kaaavan laitoin tilaukseen illalla munt pitäis laittaa samaan joku kankaan palakin. Mut mä oon niiiiin päättämätön ja virheostoksiinkaan ei juuri ole varaa :D Kaikki iinun kankaat kyllä kauniita.

Maria kirjoitti...

Tosi kiva, yksinkertaisen elegantti tunika. Aiemman postauksen keltainen setti oli myös tosi hieno. Minäkin ostin pari noita Iinun kaavoja. Toivottavasti saisin pian työn alle.

Taru kirjoitti...

Maaka, vastasin blogiisi.

Maria: Kiitos, mulla on taas ompelukuume, mutta tulee tässä kyllä taukoakin kun lomille lähetään :)

Maaka kirjoitti...

Tenavien mielestä onnettarena toimiminen oli niin mukavaa että arvoimme toisenkin essun ja sen voitit sinä :) Laitoin viimeisimmän postauksen kommenteihin yhteistietoni.