sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Sukkia ja tunnustus

Sukat on nyt neulottu valmiiksi. JEEEE jotain valmista :) En ole muistanut tai halunnut mainita, että se itselle tekemä tunuka meni purkuun. Puristi kainaloista. Kaava oli Suuri Käsityölehdestä, jonka kaavoja on paljon haukuttu blogeissa. Joko vika oli itse kaavassa tai en ole havainnut, että ylävartalo oisi suurentunut tytön kantelun ja nostelun johdosta. Saas nähdä millon tulee valmista vai tuleeko ollenkaan. Ite tarttis varmaan se yläosan kaava piirtää, niin tulisi sopiva.

Jaa nii ne sukat...Onko nää nyt sitte laiskan neulojan sukat, kun en viittiny vartta enempää tehdä :) Ei vaan ihan tarkotuksella tein tämmöset nilkkurit. Nalle Colori on lanka.

Ja sitten tunnustus, jonka sain Maakalta. Kiva huomata, että on lukijoita. Kovasti kiittelen tästä tunnustuksesta. En näin äkkiseltään osaa eteenpäin laittaa, kun suurinosa on jo saanut tämän. Tarvii ajan kanssa katella.Eipä kai mulla muuta... Euroviisutkin oli ja meni ja Norja loisti. Tarviskohan Suomenkin laittaa joku itäblokkilainen esiintyjä niin vois tulla niitä pisteitä ???

Ei kommentteja: