torstai 20. elokuuta 2009

Housut ja tyynyjä

Jokunen päivä sitten sain Ealle housut valmiiksi. Materiaalina viininpunainen finecord ja vuorina flanelli. Oli vähän tylsät niin ompelin muutaman kukan etupuolelle.Sitten tyynyjä oon saanu päällystettyä.Nämä siis vanhasta patjasta paloiteltu. Yx on vielä kuorta vailla. Osassa on trikookaitale tuossa hmmm... välissä.. sivussa... No näkyyhän se kuvasa :) Kukallisen toisellapuolella on samaa "hippo" kangasta kuin alapuolella olevassa tyynyssä ja muutama muumi-tyyny.

Sukkasatoa odotan kovasti :) Tarviikin alkaa katella lankoja ja malleja valmiiksi. Yhdet kivat minisukat löysin Ean sukkalaatikosta ja sillä mallilla vois tehä uudet isommat. Ja muutama muukin idea on jo päässä.

2 kommenttia:

TaiNa kirjoitti...

Kivat tyynyt, varmaan tyttö ainakin tykkää? Meillä kaikki istuu/makaa lattialla aina, ihan sama mitä tehdään. Siksi olen miettinyt tuommoisia tyynyjä, ne olis kivoja ja helppo tehdäkin. :)

Taru itte kirjoitti...

Joo on käteviä ja kivoja. Kun on vielä 5 isompaa tyynyä saa tehtyä ihan kivan tunnelin, jossa likka tykkää kulkea! Eli nyt vaan alat tekemään niin saat valmista :)