maanantai 3. elokuuta 2009

Mitä lompakosta löytyykään...

Tainan blogissa oli kiva juttu ja aattelin laittaa kiertoon eli kaikki jotka tämän lukee, niin ei muuta kun lompakkoa kuvaamaan :)

Tässä kiinni ja avoinna. Vasemmalla on kaupan korteista Coop medmera ja ViVo, Siljan clubikortti ja ruotsin Visa electron. Keskellä on läppä ja siin päällitaskussa on pankkiautomaatin kuitit. Oikealla taskussa taas on Ean passikuva ja alla vuosia sitten kuollut Lyyli-kissa.

Tässä sitten läppä auki. Ylhäällä läpässä Ica-kaupan kortti, kunnallinen kirjastokortti ja alinna potilaskortti (siin on kohokirjaimilla henkilötunnus, nimi, osote ja puhelinnumero). Ja siinä alla olevassa taskussa on Suomen kela-kortti. Alemmissa lokeroissa eurooppalainen sairasvakuutuskortti, Åhlenssin klubi-kortti (kauppa), Suomen visa-kortti ja Ruotsalainen henkilökortti. Vasemmalla puolella korttien alla olevassa taskussa ei ole mitään (ohos) keskimmäisessä taskussa suomen pankin palvelukortti, Finnair Plus-kortti, lääkärin/terkkarin leimauskortti eli kun on käyny tarpeeksi usein saa vuodeksi vapaakortin. (Minä joka käyn hyvä jos kerran vuodessa terkkarilla) ja joku iänikuinen suomen rokotuskortti. Oikean puoleisessa taskussakaan ei ollut mitään...

Ja sitten lopuksi rahat 169,50 ruotsin kruunua. Ei muiden maiden valuuttaa tälläkertaa kun eurot olin jo ehtiny poistaa.

Ei kommentteja: