keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Tuleekohan tästä ikinä sukkaa?Oon tässä yrittäny kutoa tytölle sukkia varmaan jo viikon, mutta aina menee pieleen. Saas nähdä tuleeko koskaan valmista. Ihmeen monta yritystä oon kyllä tehny!! Oiskohan tää neljäs? Ensin tein varren resoria kantapäähän asti ja päätin (taas kerran) kokeilla tiimalasikantapäätä. No pieleenhän se meni kun jäi ihan kamalat reijät ja ei kun purkuun...

Sitten löysin jostain netistä sopivamman ohjeen ja sovelsin. No tuli kuitenkin vähän liian iso (lue paljon) ja ei kun purkuun. Tai purin kantapäähän asti ja kavensin jalkaterän siihen mitä kokeilemalla laskin silmukoita olevan hyvä määrä. No joo... silmukkamäärä oli hyvä jalkaterässä, mutta sitten varsi oli liika löysä eli purkuun... purin kokonaan ja nyt sitten seuraava yritelmä meneillään, katotaan miten käy... Kai mä sitten vaan niin kovasti haluun tosta langasta tytölle sukat, että jaksan puurtaa.

Ompeluksista sen verran että kaksi tyynynpäällistä valmista ja yksi odottaa ompelemista ja viimenen vielä kokonaan leikkaamati, just otin kuivumasta pois eli katellaan josko tänään vaikka saisi valmista.

Ei kommentteja: