perjantai 7. elokuuta 2009

Löytöjä ja pyydän apua myös

Aina nää vaan on jääny laittamatta tänne. No en kyllä oo saanu kuvattuakaan aikasemmin.Tämä on varmasti kätevä :) Käsineulekone, en tiedä miltä vuosikymmeneltä on mutta "TV:stä tuttu" luki. En oo vielä kerenny kokeilemaan neulomista kun en oikein ymmärtänyt noista ohjeistakaan mitään... Mutta osasin nuo levyt sentään liittää yhteen :) Niitä on viis ja yx levy on 16 cm pitkä.


Tästä haluan sitten lisätietoa. Toivottavasti joku tietää jotain tai osaa ohjata oikeaan paikkaan. Miltä vuosikymmeneltä mahtaa olla? ja mikä tämä on? Oletan että on nuken kantokoppa, mutta ei kai tähän vaunukehikkoa voi kuulua kun on vaan 32 cm pitkä! Väri on vanha roosa ja materiaali muovia vahvikkeet pahvia. Vai onko tämä koirankantolaukku??

3 kommenttia:

TaiNa kirjoitti...

Tuo kantokoppa näyttää kyllä ihan 70-luvun nukenvaunujen kopalta. Meillä oli serkun vanhat nukenvaunut siltä ajalta, niissä kylläkin kankaana oli nahka, mutta aika pienet ne muistaakseni olivat. Hm... tai jos on rattaista niin varmaankin sitten vanhempaa, 50-60-luvun mallia, silloin ainakin nukenvaunut olivat aikas pikkuisia. :)

Marika kirjoitti...

Mulla tuli semmonen mielikuva, että olisin nukkeiässäni nähnyt tai peräti leikkinyt tuollaisella. Hyvin tutulta näyttää. Kyllä se ihan nuken kantolaukulta vaikuttaa, eihän silloin mitään yhdistelmävaunuja pahemmin ollut.
Siis 70-luvulta ;)

Taru itte kirjoitti...

Kiitos Taina ja Marika vastauksista