maanantai 24. elokuuta 2009

Puikkopussi valmisEi täydellinen mutta kiva tuli. Kelpaa mulle. Päädyin sitten tekemään pussukan vain pikkupuikoille, varmaan kätevämpääkin säilyttää erillään? En tiedä kun aikasemmin kaikki puikot oli samassa. Tein paikan myös palmikkopuikoille ja virkkuukoukuille. Mulla on pitkiä puikkoja vielä toisessakin paikkaa ja toivottavasti siellä ei oo sukkapuikkoja... hmmm...

Pitkille ja pyöröpuikoille tarttee tehä kanssa pussukka, oli niin kiva väkertää tätä.

Päällikangas on jotain vanhaa omasta varastosta, vähän liukaspintasta ja valkoinen on tukevaa puuvillaa ja nauhapussista sattu vielä löytymään sopivan pituinen satiininauha solmimiseen.

4 kommenttia:

Irena kirjoitti...

Hienon näköinen.
Tuollaista tartten myös - kauan aikaa ollu jo haaveis. Nyt mulla on puikot pahviputkilois, enkä ikinä tiedä löytyykö mulla just oikean kokoisia. Siksipä joitain kokoja on tullu vahingos useammat ja toisia edelleen puuttuu (ja joudun kutomaan joko pienemmillä tai suuremmilla mitä suunnittelin).

Eila kirjoitti...

Hei, Taru! Tulin vastavierailulle, kiva kun kävit blogissani. Aivan upeat käsityöt sinulla! Taidan hetken nauttia ja surffailla :)

Taru kirjoitti...

Kiitos :)
Ei tuommoisen tekemiseen kauaa mene eli jos sattuu olee luppoaikaa parisen tuntia niin hyvin riittää. Minä jo kaivoin kankaat pitkien puikkojen pussiin ja siihen tulee aplikaatiokuva eli tovi menee enneko saan blogattua ja kun tarvii ootella että Ea alkaa päiväunet...

Taru kirjoitti...

Kiitos Eila, toivottavasti tulet uudestaan :)