torstai 7. elokuuta 2008

Autoa muistellen

Huoh, tänään tuli sitten viimeinen soitto vakuutusyhtiöstä ja päätös oli että lunastavat meitin auton. Aika tarkalleen kuukausi sitten siihen murtauduttiin ja tavoitteena lienee saada se liikkeelle ja ajella ties minne... Ehkä, eihän sitä voi tietää mikä kenenkin tarkoitus on. Eikä voi tietää oliko asialla nuori/nuoria vai narkkari/narkkareita vai kuka lie.



Jos nyt miettii mitä kaikkea tuo auto näki -yksityiskohtia en kerro- siitälähtien kun minä kyytiin hyppäsin. Suomessa ja Ruotsissa ristiin rastiin menty. Norjaa; yläpuolella akselin Oslo-Bergen ja siitä siksakkia yköspäin aina Altaan asti. Siitä Suomeen ja lapissa kiertelyä ja Kolarista Ruotsiin ja keskikohtaa alaspäin. Keski-Eurooppassakin kävi, yli siltojen läpi Tanskan, Saksan ja Sveitsiin. Itävallassa ja Lichenstainissa (no en osaa kirjottaa näin äkkiseltään, mutta kaikki varmaan tietää sen pikku maan siinä) Ranskassa kanssa käytiin. Toista puolta Saksaa alas ja toista jonkun matkaa ylös. Siinä nuo isommat reissut tais olla.

Sitten tuolla autolla on kuljetettu Saga kappelilta haudalle. Tuotu Ea sairaalasta kotiin. Monen monituista kertaa on käyty Sagan haudalla...

Viimeinen matka; kohti murskaamoa.

Ei kommentteja: