lauantai 9. elokuuta 2008

Joutilas

Mitä sitä sillon tekee kun ei oo mitään tekemistä??

Oon nyt pitkästä aikaa ihan yksin kotona, ollu melkein kokopäivän. Miehen pojalla on kavereita kyläs, tuli jo eilen ja on vissiin vielä yön yli. Päivällä ne oli uimas ja mieskin lähti rannalle Ean kanssa. Jäin yksin kotiin. No saipahan rauhassa siivota ja tiskata. Tein ruokaa ja soittelin, että josko pian oisivat tulossa, kun teen sapuskaa. Olivat juur lähteneet, mikä ajoitus!! No siinä söivät ja päättivät pojat sitten lähteä kävellen kauppaan, noin 6km matkaa (isompi marketti siellä). Ottivat bussikupongit mukaan jos sitten takasin tulisivat vaikka bussilla. Mieskin päätti lähteä kävelemään heidän kanssa ja otti Ean mukaan. Olen yksin kotona. Laitoin kahvia tulemaan ja mietin mitä teen, kun ei oo tekemistä, juur tiskasin. (nyt haen sitä kaffeeta) Pyykkituvalla vois käydä kattomassa josko ois aikoja, kun pyyhkeitä on niiiin iso pino pestävä, että en kyl kotikoneella jaksa alkaa siihen urakkaan. Ja pyykkituvalla on kuivauskaappikin ja mankeli. Reilu kaks tuntia niin oisi valmista. Voin odottaa vielä tovin, kun seuraava aika alkaa 19, vaikka tietty jos ei nyt ois ketään pyykillä niin vois heti laittaa koneeseen... No kirjottelen tätä nyt vielä hetken... ja surffailen... ja sitten varmaan huomaan, että kello on jo paljon, enkä saanutkaan pyykättyä, siis jos siellä on aikaa.

Käsitöitäkin vois tietty tehä. On muutama (joo just ihan vaan muutama..) keskenkin. Mutta en jaksais. Emmä jaksa oikein telkkariakaan tuijottaa... Mutta tää surffailu kyllä on oikein mukavaa ja aikakin kuluu. Ja oonhan mä tänään jo aika paljon tehny hommia, että vähän voi loikoilla. Noita käsityö-blogeja on niin kiva katella ja lukea, saa vinkkejä. Vaan äkkiäkös mä noi pyyhkeet koneeseen heitän, tai ainakin voin käydä kattomassa onko aikaa ja varata jos on.

Sanoin miehelle lähtiessä, että kattelee kaupasta Ealle nokkamukia, kun tänään niin innokkaasti tarttu mun lasiin ja halusi siitä juoda. Ja ihan oli oikeat otteet :D

4 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

Piti tulla kiittämään blogikäynnistäsi!
Mulle sanottiin poliisilaitoksella, että pienten passit tehdään käsityönä ja kuvia skannatessa passintekijät saattaa noiden pienten kuvia käsitellä, että ne kelpaa. Eli ei pitäisi olla ongelmia kuvan kelpoisuudesta Ean kanssa.

Tarun tekeleitä kirjoitti...

No sehän on hyvä juttu tuo vauva-passi! Kivaa varmaan sitten 5-vuotiaana olla vielä puolivuotiaan kuvalla, mutta miehen poika oli vielä 10-vuotiaana ja sille kyllä sanottiin jo 9v passintarkastuksessa, että ois kyl aika vaihtaa... Nykyäänhän on vaan 5v passeja

Mrs.Marple kirjoitti...

Joutilaana yksin kotona on hyvä:
- Katsoa niitä elokuvia joita ei koskaan ehdi/saa katsoa
- tehdä käsitöitä rauhassa
- lukea ja lorvia sohvalla

Eli ei missään nimessä sovi siivota tai puuhastella x)

Tarun tekeleitä kirjoitti...

mrs.marple, oot ihan oikeessa siinä, kun on yksin niin saa tehdä käsitöitä rauhassa. Ja se sohvalla lorviminenkin on sillon helppoa :)