sunnuntai 3. elokuuta 2008

Valmis ..no joo melkein...

Musta-kirjava tekele on melkein valmis, tarvii päätellä vielä langanpäät. Siitä tuli tytölle pontso. No joo, onhan tuo vielä ehkä vähän iso, mutta ompahan kasvunvaraa :)Toisella puolella palat on eri järjestyksessä, eli keskellä edessä pohjaväri on musta jne. Valmiin työn kuva tulee aikanaan valokuvamappiin. Kuten kaikki muutkin valmiit työt.

Mustia, valkoisia ja mustavalkoisia paloja oon tehny lisää ja todennäköisesti niistä tulee itelle pontso. Siinä tarviikin sitten vähän enempi suunnitella kun on erivärisiä paloja. Tai siis eihän ne oo eriVÄRISIÄ vaan... miten se menee... eriKUOSISIA... äääh, mitä väliä!

Eilen tyttö söi ekakertaa KALAA perunan seassa ja kun ihan yksinään kalanpalaa maistoi niin mmmmm ja oikein maiskutteli ja leveä hymy vielä päälle eli taitaapi tykätä!! ...kunhan ei nyt sitten ilmenis allergiaa.... kopkop vaan. Ja ihan pian pullokin pysyy tarpeeksi kauan oikeassa asennossa ettei tarvitse juottaa. Ainakin jos eilistä treeniä kattelee.

2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Noita isoäidinneliöitä aina vähän väliä haaveilen tekeväni.. Ja ehkä joskus - kun ei ole näin monta keskeneräistä työtä nurkissa pyörimässä.

Toivottavasti ei ole allerginen kalalle! Meillä esikoinen tykkää kalasta aivan valtavasti, noh, on tottunut kun sitä meillä lähestulkoon jatkuvasti syödään..

Tarun tekeleitä kirjoitti...

Nuo neliöt valmistuu ihan älyttömän nopeesti! Ei ole tullut ainakaan näppylöitä kalasta, hyvä niin kun meilläkin sitä syödään paljon.