keskiviikko 6. elokuuta 2008

Taitaa onnistua :)

Tuo vanha kiinnostus meinaan. Tai kiinnostus ja kiinnostus, oon jo pitempään halunnut tehdä semmoisen/semmoisia, mutta ohje vaan on puuttunut. Ja aika.

Eli kyseessä on kahvipusseista punoten tehty kori, kassi tai mitä vaan. Yhen pienen korin oon saanu tehtyä. No ei se ihan täydellinen oo, mutta onhan se vasta ensimmäinen VALMIIKSI asti tehty. Aiemmin on jääny siihen punomis-vaiheeseen... Mutta on kuitenkin vielä yksi, mitä en ehkä kuitenkaan koskaan tee, on se viikattu pyöreä pannunalunen... Tai oon aina ajatellu, että en koskaan ala moiseen urakkaan... Vaan eihän sitä kuitenkaan koskaan tiedä :)

Nyt on valmiina 20kpl hopeisia nauhoja. Tarvii ehkä tehä jatkopaloja niihin rinkuloihin, mutta huomennahan sen näkee kun mittailee ja mallailee ja suunnittelee. Tarttee vielä miettiä toista väriä sekaan, kun ehkä kuitenkin on liian sähäkkä pelkkänä hopeana. Tai sitte tarvii tehä semmonen kapeampi, kirjekuori mallinen laukku...
...tässä kuvaa suikaleista..

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Monesti ollaan koulussa puhuttu että teetettäisiin lapsilla joku kahvipaketti työ. Paketteja on säästetty nyt vuosia ja voisi sen työn jo toteuttaa. Taisin sinulta saada valokuvista montakin ideaa:)

Tarun tekeleitä kirjoitti...

Kiva jos voin olla edes vähän avuksi :)