sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Kengät

Eilen oltiin koko päivä kaupungilla. Käytiin kattoo kunkunlinnan vahdinvaihtoa. Tässä kuva Ean näkövinkkelistä.Tuolla ylempänä pihalla Ea aiheutti joukkohysteriaa. Ensin japanilaiset likat alko kiljumaan, kuinka onkin söpö pikkutyttö!!! No kun oltiin lähössä ni yx italialainen nainen huomas Ean ja huusi muutkin kymenkunta sitten töllistämään sulosta tyttöä, kun on niin pulleet posket !!! Höh, ei Ea kyllä mikään lihava oo :( Höpisi vaikka kuinka ja silitti Ean poskea "Bella bella" sano ja Ea nauro.

Sitte hautausmaalle mennessä poikettiin Globenissa josko löytyis Ealle kengät. No löytyihän sieltä kivat Kavat.

2 kommenttia:

TaiNa kirjoitti...

Tosi kivaa, että olet kirjoittanut välillä jotakin tällaista, ihan arkipäiväistä mutta niin mukavaa lukea juuri tällaisia juttuja!:) On niitä käsityöjuttujakin mukavaa lukea, en minä sillä :) Kivat kengät ja uusi mekkokin pääsi näköjään ulkoilemaan. :)

Taru kirjoitti...

Jos ollaan käyty jossain mistä kehtaa mainita, niin kirjotan tai jos kaupungilla on tapahtunu jotain mukavaa tai erikoista, niinkun nyt tuo joukkohysteria. Uskaltaako tuota tyttöä kohta ulos viedäkkään, ettei kukaan kaappaa mukaan :) Ea kun on vielä niin sosiaalinen, että hakee kaikkien kanssa kontaktia.