maanantai 30. maaliskuuta 2009

Tilaustyö tuunattuElikkäs tämä oli neulospaita (näppärästi taitoin hihat tuohon päälle). Piti avata ja laittaa reunaan tuo satiininauha. Ei mikään kiva homma ja ei kestä kamalan läheltä katella.

Ja sain eilen piirrettyä kaavat vuoriin. Vielä kun jaksais käydä pyykkituvalta kattomassa aikaa että sais pestyä vuorikankaan, siellä kun on kuivauskaappi. Ja hihat sain sentään lyhennettyä siihen takkiin.

Juu ja sitten tein kulahtaneesta ja vähän reikäsestäkin pyyhkeen riekaleesta Ean kylpyleluille pussin. On siitä pitäny tehä pesulappuja, mutta saipahan kylpylelut nyt pussukan siihen asti ainakin kunnes saan tehtyä hienomman (joo, ihan varmaan mä sen heti teen, hah) eli sitten kun se lopullisesti lahoaa.

2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Olen kyllä kateellinen sun jaksamisesta ja tekemisen tahdista. Sulta valmistuu koko ajan jotain! Reipas olet..

Taru itte kirjoitti...

Juu nyt oon ollukkin ihmeen aikaansaava. Oisko se tää kevät? Vaan olihan tossa mullakin taukoa ja varmaan sitten tulee stoppi, kun saan nuo tilaustyöt alta pois.

Korjaus- ja keskeneräispinoa oon vähän saanu pienennettyä. Ja aurinko antaa aihetta tehä tytölle kesävaatteita. Sitä kukkapeittoa teen kun ei muuta oo, eli valmistuu sitten joskus...