tiistai 3. maaliskuuta 2009

Uutta taustaa metsästämässä

Oon tässä ettiny uutta taustaa blogiin. Väriä oli kiva saada kun kevät (ja kesäkin) tekee tuloaan. Saa olla nyt tää, vaikka ei noi reunakukkaset ihan näyttäny mahtuvan mukaan. Vaihdan jos sattuu mieleinen kohdalle. Saa jättää kommenttia :) Samalla pienensin tätä tekstiruutua. Ja edelleen häiritsee tuo iso lukijat-laatikko... Mulla on niin vähän lukijoita, sentakia näyttää hölmöltä kun on paljon tyhjää tilaa.

Käsityörintamalla on ollu hiljasta. Eilen tosin sain purettua kaksi lapsen collegepukua, jotka oli väljän mallin mukaan tehtyjä. Mulla ei jotenkaan iske pukea lasta ylisuureen pukuun, semmoiseen että koko tyttö mahtuu yhteen lahkeeseen, enhän itsekkään kulje semmosissa. Joo makukysymys tuokin :) Niistä saa hyvin tehtyä mekon ja toisesta puseron, kun jalkaosa on jo lyhyt eli ei haalaria enää. En ottanut kuvaa millanen vaate oli ennen, ei sitä väljyyttä ois näkyny kumminkaan...

3 kommenttia:

TaiNa kirjoitti...

Ihana keväinen tausta! :) Itsekin tuolla samalla sivulla olen seikkaillut, mutta päätin pysyä selkeässä tyylissä, noissa kaikissa taustoissa on vähän liikaa kaikkea minun makuun. Haluan että tekstini on pääosassa ;)

Siitä lukija-laatikosta vielä! Tutkin asiaa, ja näyttää että se on muuttunut jossain vaiheessa tommoseksi! Eli ei sitä saa pienemmäksi. :( Ehkä voisit laittaa palautetta bloggerille, että oli kömmähdys muuttaa se tommoseksi?

Taru kirjoitti...

Joo, tohon on tullu jotai mainoksia ja muuta mukaan... kai ne siellä aattelee, että kaikilla on se 100 lukijaa :)

Ja mäkin hain suht neutraalia taustaa, oli ihan kiva meri-taustakin, mutta se hiekkaranta osuus oli kuitenkin liika korkee. Jos ois ollu pelkkä meri... Tarttee käydä taas joskus kattelemassa tuleeko uusia.

TaiNa kirjoitti...

sitä yllättyy lukijoiden määrästä kuules. Lisäsin oman blogin blogilista.fi listoille jokunen kuukausi sitten ja yhtäkkiä huomasin, että mulla on melkein 400 lukijaa viikossa! Siis eri kävijää joka viikko, ihan tajutonta. Sitten iski kyllä aikamoiset paineet.. hehe :)