perjantai 25. syyskuuta 2009

Pari kangaskassia ja loppukevennys :)Muovikassi mallinen kangaskassi. Nyt vihdoinkin sain kokeiltua ja vaikka olikin ensin hankalaa niin kyl se siitä sitte lähti. Kipinän sain Maakalta. Toivottavasti kestävät kun materiaalina on vanhat tyynyliinat, jotka oli siinä taannoin anopin siskolta saamassa kassissa. Tosin on aika tukevaa kangasta. Pohjaa en ommellu silleen kiinni kun muovikassissa on, eli sivuvekki aukeaa kokonaan. Keltaisessa on auki toinen sivu.

Niin ja jos tähän laittas pienen loppukevennyksen. Eilen tyttö näytti, että osaa syödä jugurttia ihan ite ja ihan siististi....sanottakoon vielä tähän loppuun, että auttoi kyllä lattian pyyhkimisessä hiukan.

5 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Hei Taru!
Täällä heti vastavierailulla. Samoin, mukava löytää taas uusia tuttavuuksia täältä Ruotsinmaalta. Ja varsinkin "pysslauksesta" kiinnostuneita :) Tuota muovikassi-kangaskassia olen itsekin harkinnut tekeväni.
Terkuin Emmi

Maaka kirjoitti...

Oi-joi-joi! Kiva sotku onneksi meillä ei koskaan näytä tuolta, muuta kuin pari kertaa päivässä :/ Tehotyttöjä nämä Eat :D

nopsaa ne kassit valmistui! Oletko jo koe käyttänyt?

Taru kirjoitti...

Emmi, siitä vaan kassia tekemään se on yllättävän helppo loppujen lopuksi. Tarvii lisätä sun blogi luettavien joukkoon.

Maaka, juu aika touhutäti on tämä meiänkin Ea :) Ei oo vielä kassit päässy testiin.

Eila kirjoitti...

Kiitos kun osalistuit arvontaan, minähän heti tulin ihailemaan sinun töitäsi! Kauniit käsityöt ja suloiset nuken vaunut!

Eila kirjoitti...

Eli OSALLISTUIT.. :)