perjantai 18. syyskuuta 2009

Raitasukkaa pukkaaIhan perusmallilla aikuisen sukka, vahvistettu kantapääkin. Menee todennäköisesti vierassukiksi jos ei muualle kelpaa.

Samoilla langoilla (Fab) ja puikoilla (3,5 sukkapuikot) on nyt tulossa itelle sukat. Ei tuu palmikkoa ei, kun ei millään taipunut vaikka monta kertaa ja monenlaista kokeilin. Taidan olla ihan perussukan neuloja. Ei niissä mitään vikaa oo, mutta oishan se kiva joskus jotain erikoisempaakin tehdä.

AI JUU, nyt kyllä näihin itelle tuleviin kokeilen sitä tiimalasikantapäätä. Toivottavasti onnistuu, vaikka vähän on semmonen olo ettei... Vaan ei voi etukäteen tietää!

4 kommenttia:

Kangaskasa kirjoitti...

Klassiset värit, tyylikkäät sukat!

TaiNa kirjoitti...

Sähän voisit lahjoittaa esim. johonkin Karjalan Apu-työhön tms. ylimääräiset sukat ja lapaset? Suomessahan ihan järjestetään joskus niitä kudontahaasteita ja kaikki mitä siihen kerääntyy, lahjoitetaan Venäjän Karjalaan lastenkoteihin.

Mrs.Marple kirjoitti...

Ahkerista ahkerin olet. Mulla on vasta neljännet puikoilla - ja vasta ensimmäiset aikuisten sukat. Toisaalta oon kyllä nyt saanut enemmän valmista sukkasadon aikana kuin viime vuonna, viimeksi oli niin paljon keskeneräisiä jotka piti päättää ennen varsinaista sadonkorjuuta.

Harmillista kyllä nyt en vain saa todistusaineistoa esiteltäväksi...

Taru kirjoitti...

Kiitos kommenteista :)

TaiNa: juu oon tuota hyväntekeväisyyttäkin miettinyt, mutta en oo jaksanu perehtyä kohteisiin tarkemmin.

Marple: Eihän sukkasato onneksi ole mikään kilpailu ja kunhan saan puikot tyhjäksi niin vähän huilin.