tiistai 28. lokakuuta 2008

En oo saanu mitään tehtyä !

Huoh, jospa päivittäis tänne tiedon, että mitään käsitöitä en oo saanu tehtyä. Ei vaan oo jaksanu. Tiedä sitten mistä moinen saamattomuus johtuu? Yx syy tietty voi olla, että ompelupaikka on niin sekasin, kun siihen eteen on jotenkin kerääntyny kaikkee tavaraa eikä jaksa siirtää. Kun sen siitä siistin niin kyllä siihen taas kohta tavaraa löytyy tukkeeksi :) JUU ei oo mun tavaroita ei. Oon sitten tälläajalla löytäny aivan mielettömän hyviä blogeja ja niitä lueskellu.

Yläkerrassa tehdään vessaremppaa ja nyt piikkaavat lattiaa. Kiva on vessassa käydä kun ropinaa kuuluu ja luulee kohta jotain tippuvan päälle. Likka nukkuu sikeesti, mitä kovempi meteli sen paremmat unet. Onneksi niin, hyvin ollaan opetettu, hih. Hämmästelen vieläkin ihmisiä, jotka heti alkaa hyssyttelemään kun lapsi nukkuu. Meillä jos niin sanoo, niiin tarvii heti kieltää, koska kun tulee hiljasta likka herää :)

Jospa mä kerään jostain inspistä ja alan huiskii, ei jaksais ja ohimoakin vähän jomottaa. Tosin voi johtua just siitä kun harmittaa tuo epämääräinen kasa ompelupaikan oviaukossa. Tarvis se luonnosvihkokin saada kun pää täynnä ideoita ja malleja. Sekin voi olla jomotuksen aiheuttaja että pää on liian täys ideoita ja kohta räjähtää hehheh. Nyt tää juttu alkaa mennä vähän liian oudoksi että lopettelen...

2 kommenttia:

TaiNa kirjoitti...

Lohdutuksen sana, en minäkään saa koskaan mitään aikaiseksi. Suunnitelmia kyllä riittää... Eilen sain kuitenkin tytön painostuksen alla paidan ommeltua, alusta loppuun kerralla! Että saa onnitella ;)

taru laiskana kirjoitti...

No mie onnittelen hienosta suorituksesta :)