tiistai 7. lokakuuta 2008

Siis ei voi olla totta!!

Mä sain tehtyä valmiix tuon isoäidinneliöpontson!!! Tarvii vaan katella josko sain joskus otettua paremman kuvan... Tuossa alla oleva valkonen paita on kanssa ikuisuusprojekti. En edes muista millon oon alottanu, enkä saa valmiiksi kun en oo tyytyväinen ja pitäs ideoda jotain kivaa siihen. Alkuperänen malli ei passannu mulle ollenkaan, joten vaiheeseen jäi ja jää varmaan vielä pitkään. Millonkohan saan sen riisuttua nukelta? Viimestään siinävaiheessa kun tarvii sovittaa jotain muuta paitaa.

Jos vielä palataan aiheeseen eli pontsoon, niin siihen oisin halunnu erilaisen pääntien, mutta lankaa oli niin vähän, että piti tyytyä vaan noin lyhyeen resoriin. Sillä sekin jäi kesken kun en tuota lankaa löytäny ja nyt päätin tehdä niistä jämistä sen mitä saa. No saanpahan siirtää sen keskeneräisistä kaappiin tai tuolinnojalle, jotta tulee käyttöön. Tai voishan tohon vielä vaikka hapsuja laittaa... ois kivemmannäkönen :)

*edit* neuleet/virkkaukset aikuiselle mapissa kuva hapsuineen :)

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Aivan ihana tuo pontso!!! Haluuu samanlaisen!!!

Taru laiskana kirjoitti...

KIITOS :) ...eihän siihen menny ku kaks kuukautta kun sain valmiix...

Itsekkin tykkään, hapsujen kanssa on kyllä kivempi ja pidemmän näkönen.

Ei sitten muutakun koukku heilumaan ja virkkaamaan ;)

Mrs.Marple kirjoitti...

Hienon näköinen! Hyvin sommiteltu - siis että kaikki eivät ole samannäköisiä, just sopivasti mustaa.

Kiitoksia muuten omasta lehmästä ojassa! Ja kiitos veljellesikin!

Taru laiskana kirjoitti...

Kiitos,
kyllä tuossa sommittelussakin aikaa meni kun lankakin loppu ja piti suunnitelmia muuttaa... En varmaan ihan heti ala moiseen rojektiin vaikka helppoa ja kivaa oli tehdä!