torstai 9. lokakuuta 2008

Purkamista ja tekemistä

Purin pois Ealle neulotun vaunupussin kun ei tullut käytettyä ja nyt alkaa olla jo liika pieni. Säästin hupun ja lapaset. Huppu oli niin hauskannäköinen päässä että teen siitä hatun. Tiedän jo millä langalla reunustan, siitä enempi kun on työnalla tai valmis :)

Lapasosa taas menneepi aivan muuhun kun käsiä lämmittämään. Oli meinaan ihan passeli mun jalkaan joten teen nyt sitten tossuja itelle. 1/4 osa on jo valmista... kuvakin tulee sitten aikanaan. Notta en mää ihan käsityövapaana ole ollut. Ommella tekis kamalasti mieli, no jospa viikonloppuna... Vaikka eihän sitä voi niin kovin suunnitella etukäteen mitä tekee, tekee sitä mitä kerkee ja mikä on kivaa.

No voih, tarkistin yhen jutun. Muistelin, että lokakuussa aukee tuohon forumiin uusi kiva liike, mutta aukeekin marraskuussa. Tilasin jokuaika sitten askartelukauppa Panduron uuden katalogin ja meinas pudota kädestä kun takasivulla näin, että aukee liike meitin lähelle! Ootan ihan täpinöissä sitä päivää kun pääsen sinne sukeltamaan. Tuo Forumi laajenee muutenkin aika lailla ja paljon uusia kauppoja tulee 22 vai 23 lokakuuta on joidenkin avajaiset tarvii seurailla mainoksia josko jotain HYVIÄ tarjouksia ois saatavilla. Ei muuta kun kaikki ostoksille ja avajaisiin :)

Ei kommentteja: