maanantai 20. lokakuuta 2008

Nyt sain alotettua

...Ealle haalareita, muutama sauma on jo ommeltu ja kohta meen jatkaa.

Oltiin eilen vähän metässä kävelemässä ja muutama puolukkakin tuli noukkastua mukaan. Ja tietty meikäläisestä löyty taas yx punkki :( Oli tossa kaulassa. Mulla kyllä oli kaulaliinakin, mutta kai se siit pääs kun ei ollu mitenkään tiukasti kietastu. Mikäköhän se on että punkit tykkää? Kolme on ollu, yx kyynertaipeessa, yx polven päällä ja nyt kaulassa. Mun serkku on kanssa aikamoinen punkki magneetti... Tarvii katella muutama päivä ilmaantuuko mitään. Ei kyl oo aiemmin tullu mitään noista punkeista, mutta 'kolmas kerta toden sanoo' sanonta pulpahti esiin :)

Juu ja jos vielä lauantaista kertois, kun matkattiin hautuumaalle busseilla. Kun ostettiin yx bussikortti (tai kelpaahan se muuallakin) ja tunnelbanassa ei pääse vaunuilla ilmatteex. Ensin täältä Slussenille, siitä bussi nro 3 Skanstull, siitä bussi nro 164 Gullmarsplan ja sieltä bussi 816, kun menee vanhaa tietä hautausmaan ohi. Pungpinassa jäätiin pois, siin on yx portti vieressä. Ois voinu jäädä jo kaks pysäkkiä aiemmin ja kävellä Sockenvägen ja pääportista sisään, kun siitä on lyhyt matka Sagan haudalle, mutta haluttiin kattoa nyt tuo pysäkki. Takasin mentiin sitten toista kautta ja 811 Älta ja siellä oli muutama vaihtoehto miten pääsee, ensin tuli 401 ja menttiin sillä Slusseniin asti ja sieltä kotiin. Eli 7 bussia tuli saldoksi :) JOS haluaa vaunujen kanssa ilmatteex mennä hautuumaalle, niin kyllä saa reissata ja vaihtaa bussia! Helpoin ja nopein on Slussenilta ottaa tunnelbana ja jäädä hautausmaan pysäkillä pois, mutta tarvii ostaa lippu.

OHO tulipas tästä nyt kaikkea muuta kun käsityötä käsittelevä postaus. En sitten enää taida kertroa sitä, kun 401 bussissa oli yx missäliehuurussa oleva poika ja putos penkiltä ja löi päänsä...

Ei kommentteja: