lauantai 4. lokakuuta 2008

Valmista ja ei

Oon saanu Tuulan sukat valmiiksi ja kuvasinkin, mutta en kerenny koneelle siirtää. Kamera on lähtenyt ulkoilemaan. Meinasin tässä samalla laittaa kuvankin... Seuraavalla kerralla sitten.

Alotin eilen tekemään tosta lidlistä ostamasta sukkalangasta sukkaa samalla mallilla kun Ean ekat sukat, mutta kun olen niin onneton että en voi keskittyä kolmeen asiaan samaanaikaan niin pieleenhän se meni! Olin kavennuskohdassa ja ois pitäny vaan jokatoisella krs:lla kaventaa niin minä kavennan joka krs, äääääggh. Purin sitte koko varren sen sijaan, että oisin purannu ne kolme väärää. Pistin langan pakettiin ja vein pois silmistä, pimeään pirulaisen, vaikka eihän se ole sen langan vika että tein väärin. Mukavan tuntuista lankaa ja helppo neuloa ja pehmeää.

Nyt ois aikaa aplikoida niitä kuvia tyynynpäälliseen ja tehä sen viimeinenkin valmiiksi. Ja taidankin mennä sen tekemään jahka saan tän lähetettyä. Toivottavasti ei nyt oo kamalasti kirotusvireitä, kun aina saa jälkikäteen korjata, vaikka kuinka oikolukee enneko lähettää, mutta eihän niitä virheitä heti nää, ne piileksii jossain ja ilmaantuu sitte julkastuun tekstiin ;)

Ei kommentteja: